• ART TALK: De Quay Brothers, in de BFI Reuben Library, Londen

ART TALK: De Quay Brothers, in de BFI Reuben Library, Londen

26/03/2018
Verken samen met de twee experts Suzanne Buchan and Edwin Carels het vroege oeuvre en inspiratiebronnen van de Quay Brothers. Dit evenement, georganiseerd door de British Film Institute, biedt aansluitend ook de mogelijkheid om uw exemplaar van de "The Black Drawings Philadelphia, Pennsylvania: 1974 – 1977" te laten signeren door de Quay Brothers.

Wanneer? Maandag 16 april 2018
Waar? BFI Reuben Library, Belvedere Rd, Lambeth, London SE1 8XT
Meer informatie en tickets
 
  • Boekvoorstelling Sunville

Boekvoorstelling Sunville

21/03/2018
Op zondag 25 maart vieren we de opening van Ives Maes' tentoonstelling SUNVILLE in het museum Dhondt-Dhaenens, en presenteren we ook het gelijknamige boek uitgegeven bij Ludion.
Welkom in het Museum Dhondt-Dhaenens op 25 maart, om 11u (Museumlaan 14, Deurle).
  • Presentatie van het nieuwste boek van de Quay Brothers

Presentatie van het nieuwste boek van de Quay Brothers

31/01/2018
Vanavond 31 januari stellen we het nieuwste book van de beroemde Quay Brothers voor: "The Black Drawings, Philadelphia Pennsylvania 1974 – 1977". In Cinema Zuid Antwerpen worden 3 kortfilms van de Quays getoond (20u). Maar eerst signeren de broers het boek in de Tommy Simoens Gallery. Daar heeft u trouwens een laatste kans om de Quays' tentoonstelling Curfews te zien. 
  • Tentoonstelling René Magritte: The Revealing Image nu te zien in Hong Kong

Tentoonstelling René Magritte: The Revealing Image nu te zien in Hong Kong

24/01/2018
"René Magritte: The Revealing Image", de door Ludion geproduceerde tentoonstelling, is nu te zien in Taikoo Place in Hong Kong, van 19 januari tot 19 februari 2018. De tentoonstelling onthult een minder bekende kant van de surrealistische meester aan de hand van zijn talrijke foto's en films. In samenwerking met Artistree en de Fondation Magritte, samengesteld door Xavier Canonne en vergezeld van het Ludionboek The Revealing Image.
 
  • Boekvoorstelling Urban Potters bij Atelier Lachaert Dhanis

Boekvoorstelling Urban Potters bij Atelier Lachaert Dhanis

21/12/2017
Op zondag 17 december werd ons keramiekboek Urban Potters feestelijk voorgesteld bij Atelier Lachaert Dhanis in Tielrode. De boekvoorstelling werd georganiseerd in het kader van VALUABLES, een tentoonstelling met waardevolle en unieke objecten die allen balanceren op de grens tussen ambacht, toegepaste kunst en beeldende kunst. Meer info over de intiatieven van het kunstenaarsduo Sofie Lachaert en Luc Dhanis vindt u hier: http://www.atelierlachaertdhanis.com/
load more